Shimano Molens vergelijken en kopen?

Ben je op zoek naar een Shimano molen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij tonen een groot assortiment Shimano molens van diverse hengelsport webshops. Zo kun je eenvoudig de shimano vismolens vergelijken en bij jouw favoriete webshop bestellen. Shimano molens zijn er in diverse formaten. De series van de molens gaan van 1.000 t/m 10.000, waarbij de 10.000 serie de grootste vismolen serie is. Veelal wordt voor het snoeken met kunstaas een molen gebruikt uit de serie 2.000 t/m 4.000.
Daarnaast heb je nog de keuze uit een shimano molen met de slip op de voorzijde of op de achterzijde.
De molen keuze hangt er ook vanaf of je op zoet of zout water gaat vissen. Houdt hier ook rekenschap mee met de aanschaf van je vismolen.

Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina:
Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Shimano molens met slip op de voorzijde

Je zult je vast afvragen of je nou een molen met de slip op de voorzijde of op de achterzijde moet hebben en wat nou beter is.Vaak is dit een persoonlijke keuze. Zelf vind ik een slip op de voorzijde makkelijker te verstellen. Terwijl een ander zegt dat je sneller bij de slip op de achterzijde kan komen wanneer je deze snel wilt verstellen. Een aantal modellen Shimano molens met de slip op de voorzijde zijn: Exage, Catana, Nexave en Stella. Uiteraard zijn er nog meer modellen.

Shimano molens met slip op de achterzijde

Shimano heeft ook vismolens met de slip op de achterzijde. Voor sommige vissers heeft dit de voorkeur. Zij zeggen dat je de slip sneller/eenvoudiger kan verstellen wanneer je het net even te druk hebt aan de hengel.  Zoals ik hiervoor al zei, is dit een persoonlijke keuze. Twijfel je, ga dan even naar een hengelsport winkel en probeer eens twee vismolens.

Shimano Molens Online Kopen?

Shimano reels

Naast de normale vismolens heeft Shimano ook reels in het assortiment. Deze worden veelal gebruikt bij baitcast- of jerkbait hengels. In plaats van dat de molen onder de hengel hangt, zit deze bovenop de hengel.